Over ons

De Glaskoning is dé glasspecialist voor woningen

Of het nu om een kapot ruitje in de schuur gaat of de plaatsing van isolerende beglazing in de gehele woning, u kunt altijd terecht bij De Glaskoning. Er is een enorme keuze aan glassoorten voor allerlei verschillende toepassingen. Er zijn inmiddels meer dan 700 glassoorten en daar zal het niet bij blijven. Soms is de glaskeuze te groot…

De grote verscheidenheid in glassoorten maakt kiezen er niet makkelijker op. Een verkeerde keuze is zo gemaakt, wat kan leiden tot een verkorte glaslevensduur. Denk aan lekkende ruiten of een thermische breuk.

Met de plaats van de ruit in de woning of het pand moet ook rekening gehouden worden. Veelal is het mogelijk zonder veel extra kosten glas met extra functionaliteiten te leveren, zoals inbraakwerend glas.

De Koning Groep

De Glaskoning, onderdeel van De Koninggroep

De Koninggroep is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in straal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden van hoogwaardige kwaliteit.

De Koning heeft al meer dan 25 jaar wereldwijd een uitstekende reputatie als jachtschilderwerk specialist. Het bedrijf telt ruim 150 medewerkers en is actief in binnen –en buitenland. Onze eigen FROSIO 3 en NACE 1 & 2 inspecteurs kunnen voor u of uw klanten onafhankelijk inspecteren, adviseren en/of kwaliteitsrapportages opstellen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstekende garantie én goede prijzen: Dat is ‘De Koning’
Door het leveren van goede kwaliteit, het nakomen van afspraken én het bieden van gunstige prijzen, is De Koninggroep voor haar opdrachtgevers al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van:

  • straal- en spuitwerkzaamheden
  • jacht- en constructieschilderwerk
  • metaalconservering en conserveringswerken
  • glaszetten en glasreparatie
  • utiliteits- en woningbouw schilderwerkzaamheden

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken. De Koninggroep is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd en een erkend leerbedrijf. Meer informatie kunt u vinden op:

dekoninggroep.nl

You name it, we paint it!

Meer informatie en/of contact opnemen

Wilt u meer weten? Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact op en/of vraag via deze website direct een glasofferte aan.