Glaszetter nodig?

24/7 glasservice

Er kan altijd glasschade ontstaan in en rond uw woning. Wilt u snel en vakkundig een ruit laten vervangen of repareren, dan bent u bij De Glaskoning aan het juiste adres. Ook voor plaatsing van isolatieglas, veiligheidsglas of bijvoorbeeld glazen douchedeuren en wanden. Op de site van De Glaskoning vindt u een overzicht van alle producten.

De Glaskoning reparatie bus

U heeft glasschade

Een bal door de ruit, een val door het glas, een ongeluk is vervelend en gebeurt onverwachts. Gebroken glas zorgt voor een onveilige situatie. Naast het risico op verwonding betekent een gat in uw raam vrij spel voor weerselementen en inbrekers. Kortom: een ongewenste situatie waar u zo snel mogelijk iets aan wilt doen en waarvoor u een glaszetter nodig heeft.

Diensten glaszetter

In acute situaties beschikt de specialist over glas op voorraad in zijn wagen. In de meeste gevallen is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. De glasscherven worden op professionele wijze opgeruimd. Mocht onmiddellijk glasherstel niet mogelijk zijn, zal hij zorgen voor een veilige tussenoplossing en een noodvoorziening treffen.

Tips:

 • Maak foto’s van de schade, zodat u eventueel de kosten later kunt verhalen bij de verzekeraar.
 • Laat het gebroken glas liggen voor de glasexpert, deze draagt beschermende kleding en zal het glas op professionele wijze verwijderen.

Voor 24-uur service en directe reparatie belt u met de centrale meldkamer van De Glaskoning. Bij spoed kunnen wij binnen 30 minuten aanwezig zijn. Vaak is glas reparatie ook mogelijk.

Wilt u een ruit laten vervangen zonder spoed:

Voor het plaatsen van glas zullen wij in de eerste plaats komen kijken naar wat er moet gebeuren. We bepalen de maten van het kozijn, de afmetingen van het gewenste glas en geven deskundig advies over de diverse glassoorten. Na bestelling en levering van het glas,  zal de nieuwe ruit vakkundig worden geplaatst.

De glaszetter is een specialist op zijn vakgebied en opgeleid voor alle voorkomende werkzaamheden. Hij beschikt over de nodige kennis en ervaring. Zodoende kunt u rekenen op kwaliteit.

24-uurs glasservice

Altijd bereikbaar

De Glaskoning is het gehele jaar door bereikbaar, iedere dag van de week en op elk gewenst uur. Ook in de weekenden en op feestdagen kunt u 24/7 contact opnemen, dag en nacht. U kunt bellen met het gratis alarmnummer of direct een schadeformulier invullen. Bij spoed kunnen we binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Dan wordt direct nieuw glas geplaatst.

Bel onze meldkamer voor direct herstel:

0800 – 22 20 111

Diverse glassoorten

Er zijn veel verschillende soorten glas, zoals: figuurglas, gelaagd glas en veiligheidsglas.

De meest voorkomende glassoorten:

 • Isolatieglas HR++ bestaat uit twee glasplaten (om deze reden vaak ‘dubbel glas’ genoemd). HR+++ bestaat zelfs uit driedubbel glas. Het verschil met gewoon dubbelglas HR+ is het gebruik van edelgassen tussen de ruiten i.p.v. normale lucht. HR glas verhoogt het isolerend effect en is zodoende energiezuinig. Bovendien is het glas geluiddempend.
 • Geluidswerend glas, voor als u bijvoorbeeld aan een drukke weg woont.
 • Zonwerend glas, voor als u last heeft van de zon.
 • Hardglazen ramen (gehard glas) worden gemaakt van veiligheidsglas. Dit type glas valt niet uiteen in scherpe scherven, maar in kleine deeltjes (met afgevlakte kanten) waardoor gevaarlijke ongelukken kunnen worden voorkomen.
 • Overige soorten glas, zoals: Klimaatglas, Enkel glas(float), Gekleurd glas, Figuurglas, Deco glas.

Werkgebied De Glaskoning

Er zijn altijd mobiele werkplaatsen bij u in de buurt. De specialisten van De Glaskoning kunnen met hun montagewagens snel aanwezig zijn voor noodreparatie of glasherstel. Glas plaatsen we vooral in de grootstedelijke regio’s: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Breda. Wij staan garant voor goede service.

Kiest u voor De Glaskoning, dan bent u verzekerd van:

 • Maatwerk
 • Perfecte plaatsing
 • Deskundig advies
 • Kwaliteit
 • Garantie
 • Snelle service