Glasservice

Glasservice De Glaskoning

Een ruit kapot? Isolerende beglazing plaatsen in uw huis of in uw bedrijf? Bij Glaskoning zit u altijd goed voor alles waar glazen bij betrokken zijn. Dat doet de naam koning in de naam uiteraard ook suggereren. Glaskoning is uw glaszetter van raam tot raam, van deur tot deur en van huis tot huis in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Breda.

De Glaskoning reparatie bus

De Glaskoning uw glaszetter

Glaskoning is de vakman voor het plaatsen of vervangen van glas. Wij zijn een echte duizendpoot. Wij zijn niet alleen de specialist voor woningbouw, maar wij zijn ook de gespecialiseerde glaszetter voor hoogbouw, scholen, kassen, winkels kerkbesturen, VVE’s en fabrieken.

Wat wij doen voor u

Bij Glaskoning doen wij alles van A tot Z. Dat betekent vanaf de planning tot het opruimen van de werkplek tot een glashelder en brandschone plek. Om u inzicht te geven in wat wij voor u kunnen betekenen, geven wij u een kleine greep uit onze dagelijkse activiteiten:

 • Wij plannen en bereiden onze werkzaamheden goed voor.
 • Wij vervoeren veilig het glas van plek a naar plek b.
 • Wij verwijderen oud glas, kit en sponningen. Op deze manier gaan wij in uiterste precisie te werk.
 • Wij zijn de glaszetter die het glas ook opmeet en op maat snijdt.
 • Wij plaatsen glazen ruiten (enkel, dubbel en speciaal glas) in ramen en kozijnen.
 • Wij plaatsen interieurglas. Zo maken wij badkamers, keukens, deuren en wanden helemaal compleet.
 • Wij herstellen schade aan vensterbanken en kozijnen.
 • We zetten niet alleen glas, maar ook kozijnen van hout, kunststof, staal of aluminium.
 • Wij plaatsen afstandsblokjes, dichtingsbanden en glaslatten.
  Op het eind ruimen we altijd netjes de werkplek op en maken we de ramen en kozijnen schoon.

De voordelen van een glaszetter

Wij zijn niet alleen de specialist of de vakman. Wij zijn ook de klusjesman, de denktank en de schoonmaker. Dat is niet de enige reden dat een glaszetter zo veel voordelen biedt. Een glaszetter levert kwaliteit, geeft u garantie en neemt het werk voor u uit handen.

De Glaskoning levert kwaliteit

Wij bezitten specialistische kennis, maar ook praktische ervaring. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt dat Glaskoning perfect uw ruiten plaatst. Het plaatsen van glas is geen klusje wat 1, 2, 3 is uitgevoerd. Het vraagt expertise, geduld en ook veel precisie. Glaskoning heeft dit allemaal in huis.

Een glaszetter geeft u garantie

Het zelf zetten van glas neemt risico’s met zich mee. Voor u, voor anderen, maar ook voor uw spullen. Er kan onverhoopt iets misgaan en daarbij kan niet alleen het glas beschadigen, maar u kan misschien zelfs uzelf verwonden. Met Glaskoning is dit risico verleden tijd. Wij garanderen de beste garanties!

Mocht er tijdens de plaatsing of herstelling van het glas iets mis gaan, dan heeft u recht op garantie. U krijgt dan zowel de ruit als de plaatsingskosten vergoed. Er zijn geen extra kosten!

24-uurs glasservice

Altijd bereikbaar

De Glaskoning is het gehele jaar door bereikbaar, iedere dag van de week en op elk gewenst uur. Ook in de weekenden en op feestdagen kunt u 24/7 contact opnemen, dag en nacht. U kunt bellen met het gratis alarmnummer of direct een schadeformulier invullen. Bij spoed kan de glaszetter binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Bel onze meldkamer voor direct herstel:

0800 – 22 20 111

Een glaszetter neemt het werk voor u uit handen

Het plaatsen van glas vraagt planning en voorbereiding. Dat niet alleen. Het vraagt vooral ook veel tijd. Het glas moet van plek naar plek vervoerd worden. Het glas moet opgemeten en eventueel geoptimaliseerd worden. Daarna begint het werk van de plaatsing pas. Na de plaatsing bent u nog niet klaar. De werkplek moet opgeruimd en schoongemaakt worden en de ramen en de kozijnen ook.

Dat klinkt als een hoop taken. Dat is het ook. Glaskoning ontneemt u graag deze zorgen. Dat bespaart u veel moeite, tijd en geld.

Waarom u moet kiezen voor Glaskoning

Glaskoning is uw glaszetter. Maar waarom moet u kiezen voor: ‘De Koning?’

 • 25 jaar lang kennis en ervaring
 • Regelt alles van A tot Z
 • Een perfecte prijs-kwaliteit verhouding
 • De Glaskoning biedt kwaliteit
 • De Glaskoning biedt garantie
 • Wij zijn 100% betrouwbaar
 • Wij hebben de kennis in huis voor isolatieglas, veiligheidsglas, enkel en dubbel glas, figuurglas, gehard glas, tripple glas (HR+++), klimaat glas, warmtewerend glas, inbraakwerend glas, brandvertragend glas, gekleurd glas en spiegelglas
 • Wij zijn de glaszetter in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Breda.