Glaszetter nodig?

24/7 glasservice

Er kan altijd glasschade ontstaan in en rond uw woning. Wilt u snel en vakkundig een ruit laten vervangen of repareren, dan bent u bij De Glaskoning aan het juiste adres. Ook voor plaatsing van isolatieglas, veiligheidsglas of bijvoorbeeld glazen douchedeuren en wanden. Op de site van De Glaskoning vindt u een overzicht van alle producten.

De Glaskoning reparatie bus

U heeft glasschade

Een bal door de ruit, een val door het glas, een ongeluk is vervelend en gebeurt onverwachts. Gebroken glas zorgt voor een onveilige situatie. Naast het risico op verwonding betekent een gat in uw raam vrij spel voor weerselementen en inbrekers. Kortom: een ongewenste situatie waar u zo snel mogelijk iets aan wilt doen.

Diensten glaszetter

In acute situaties beschikt de glaszetter over glas op voorraad in zijn wagen. Hij zal de glasscherven op professionele wijze opruimen. Mocht onmiddellijk glasherstel niet mogelijk zijn, zal hij zorgen voor een veilige tussenoplossing en noodvoorziening.

Tips:

 • Maak foto’s van de schade, zodat u eventueel de kosten later kunt verhalen bij de verzekeraar.
 • Laat het gebroken glas liggen voor de glaszetter, deze draagt beschermende kleding en zal het glas op professionele wijze verwijderen.

Voor 24-uur service en directe reparatie belt u met de centrale meldkamer van De Glaskoning. Bij spoed kan de glaszetter binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Wilt u een ruit laten vervangen zonder spoed:

In de eerste plaats zal de glaszetter komen kijken naar wat er moet gebeuren. Hij bepaalt de maten van het kozijn, de afmetingen van het gewenste glas en geeft deskundig advies over de diverse glassoorten. Na bestelling en levering van het glas zal deze vakkundig worden geplaatst.

De glaszetter is een specialist op zijn vakgebied en opgeleid voor alle voorkomende werkzaamheden. Hij beschikt over de nodige kennis en ervaring. Zodoende kunt u rekenen op kwaliteit.

24-uurs glasservice

Altijd bereikbaar

De Glaskoning is het gehele jaar door bereikbaar, iedere dag van de week en op elk gewenst uur. Ook in de weekenden en op feestdagen kunt u 24/7 contact opnemen, dag en nacht. U kunt bellen met het gratis alarmnummer of direct een schadeformulier invullen. Bij spoed kan de glaszetter binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Bel onze meldkamer voor direct herstel:

0800 – 22 20 111

Diverse glassoorten

Er zijn veel verschillende soorten glas, zoals: figuurglas, gelaagd glas en veiligheidsglas.

De meest voorkomende glassoorten:

 • Isolatieglas HR++ bestaat uit twee glasplaten (om deze reden vaak ‘dubbelglas’ genoemd). HR+++ bestaat zelfs uit driedubbel glas. Het verschil met gewoon dubbelglas HR+ is het gebruik van edelgassen tussen de ruiten i.p.v. normale lucht. Dit verhoogt het isolerend effect en is zodoende energiezuinig. Bovendien is het glas geluiddempend.
 • Geluidswerend glas, voor als u bijvoorbeeld aan een drukke weg woont.
 • Zonwerend glas, voor als u last heeft van de zon.
 • Hardglazen ramen (gehard glas) worden gemaakt van veiligheidsglas. Dit type glas valt niet uiteen in scherpe scherven, maar in kleine deeltjes (met afgevlakte kanten) waardoor gevaarlijke ongelukken kunnen worden voorkomen.
 • Overige soorten glas, zoals: Klimaatglas, Enkel (float) glas, Gekleurd glas, Figuurglas, Deco glas.

Werkgebied De Glaskoning?

Er zijn altijd mobiele werkplaatsen bij u in de buurt. De specialisten van De Glaskoning kunnen met hun montagewagens snel aanwezig zijn voor noodreparatie of glasherstel. Vooral in de grootstedelijke regio’s: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Breda.
Kiest u voor een glaszetter van De Glaskoning, dan bent u verzekerd van:

 • Maatwerk
 • Perfecte plaatsing
 • Deskundig advies
 • Kwaliteit
 • Garantie
 • Snelle service